Parkeer voordelig bij UitjeAuto en geniet volop van mooi Den Haag

Ontdek alles over voordelige parkeertarieven Den Haag

In Scheveningen en het centrum Den Haag geldt betaald parkeren. Er zijn diverse mogelijkheden om betaald te parkeren in Den Haag en Scheveningen. Als bezoeker van Den Haag heeft u het meest belang bij de voordeligste parkeerplek in de buurt van uw bestemming. De meest eenvoudige en voordelige optie is om je parkeerplaats vooraf te boeken via UIT-JE-AUTO:

Voordeligste parkeertarieven Den Haag via UIT-JE-AUTO

De voordeligste parkeertarieven in den Haag voor jouw reis? Maak gebruik van de UIT-JE-AUTO app! U kiest een parkeergarage, vult de dag(en) in waarop u een parkeerplaats zoekt en het aantal parkeerplaatsen dat u wilt reserveren. U maakt een account aan en rondt de reservering af door te betalen. U ontvangt een reserveringscode waarmee u toegang krijgt tot uw parkeerplaats. Zo bent u vooraf verzekerd van een parkeerplaats tegen de laagste tarieven.

Vervoer naar uw eindbestemming

Ook is het mogelijk om online via UIT-JE-AUTO een taxi, fiets of toegangskaart voor HTM te reserveren tegen een aantrekkelijk tarief. Daarmee is ook uw reis van de parkeergarage naar uw eindbestemming vlot en eenvoudig geregeld.

Van parkeerplaats naar bestemming

Parkeer uw auto tegen aantrekkelijk tarief op onze parkings en reis comfortabel verder met fiets, openbaar vervoer of taxi.
Koop uw parkeertickets

Download onze app

Zo werkt UitjeAuto

UIT-JE AUTO werkt erg eenvoudig, in slechts enkele stappen reserveert u uw parkeerplaats.

Stap 1

Kies een parkeerlocatie

Stap 2

Kies OV, fiets of taxi

Stap 3

Direct boeken en betalen