Parkeer voordelig bij UitjeAuto en geniet volop van mooi Den Haag

Vind een voordelige parkeergarage in Den Haag via UIT-JE AUTO

Den Haag is een prachtige, veelzijdige stad en trekt om die reden veel bezoekers. Wanneer u dan met de auto gaat is een parkeerplaats in de buurt van uw bestemming bijna een must. Voor bezoekers die op zoek zijn naar een voordelige parkeerplaats in de buurt van hun bestemming in Den Haag is UIT-JE-AUTO ontwikkeld.

Hoe werkt parkeren in parkeergarages via UIT-JE-AUTO?

Via UIT-JE-AUTO kunt u als bezoeker online een parkeerplaats reserveren en betalen. U hebt hierbij keuze uit diverse parkeergarages in Den Haag. Dat werkt als volgt: u vult de dag(en) in waarop u een parkeerplaats nabij Zwarte Pad zoekt en het aantal parkeerplaatsen dat u wilt reserveren. U maakt een account aan en rondt de reservering af door te betalen. U ontvangt een reserveringscode waarmee u toegang krijgt tot uw parkeerplaats. Zo bent u vooraf verzekerd van een parkeerplaats tegen de laagste tarieven.

Reis van parkeergarage in Den Haag naar uw bestemming

Via de UIT-JE-AUTO app is het ook mogelijk om transport naar uw bestemming te regelen. U hebt de mogelijkheid om een taxi, fiets of HTM-vervoersbewijs via de app te reserveren en betalen. Zo is ook de reis van parkeergarage naar bestemming vooraf goed geregeld.

Van parkeerplaats naar bestemming

Parkeer uw auto tegen aantrekkelijk tarief op onze parkings en reis comfortabel verder met fiets, openbaar vervoer of taxi.
Koop uw parkeertickets

Download onze app

Zo werkt UitjeAuto

UIT-JE AUTO werkt erg eenvoudig, in slechts enkele stappen reserveert u uw parkeerplaats.

Stap 1

Kies een parkeerlocatie

Stap 2

Kies OV, fiets of taxi

Stap 3

Direct boeken en betalen