Geniet voordelig van Maastricht, met haar rijke historie en bruisend centrum

Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg en heeft meer dan honderdduizend inwoners. Maastricht heeft een rijke historie, met op iedere hoek een ander karakter. Shoppen doe je in hippe winkels, warenhuizen en boetiekjes. Op culinair gebied is Maastricht ook zeker om op te eten. Cafeetjes, terrassen op de mooiste pleinen, restaurants van haute cuisine tot Maastrichtse kost. Droom weg in het charmante Maastricht…

Van parkeerplaats naar bestemming

Parkeer uw auto tegen aantrekkelijk tarief op onze parkings en reis comfortabel verder met fiets, openbaar vervoer of taxi.
Koop uw parkeertickets

Download onze app!

Parkeren in Maastricht

Het vinden van een goed gelegen (en betaalbare!) parkeerplaats is vaak lastig in Maastricht. Niet bij UIT-JE AUTO! Wij beschikken over enkele grote parkings verdeeld over de stad. Door eenvoudig vooraf te reserveren bent u verzekerd van een prima plek tegen een scherpe prijs. En vanaf meerdere locaties kunt u direct beschikken over aanvullende vervoer per taxi, OV of fiets.

Evenementen in Maastricht

Door het hele jaar heen vinden er mooie evenementen plaats in Maastricht. Wij hebben er enkele uitgelicht op onze website. Bezoek ze voordelig en parkeer uw auto in de buurt op één van onze parkings. Wij wensen u alvast veel plezier tijdens uw bezoek!

Zo werkt UitjeAuto

UIT-JE AUTO werkt erg eenvoudig, in slechts enkele stappen reserveert u uw parkeerplaats.

Stap 1

Kies een parkeerlocatie

Stap 2

Kies OV, fiets of taxi

Stap 3

Direct boeken en betalen