Parkeer voordelig bij UitjeAuto en geniet volop van mooi Den Haag

Bronovo

Zoekt u parkeergelegenheid in de buurt van het Bronovo Ziekenhuis? Via UIT-JE-AUTO is het nu mogelijk uw auto bij Ziekenhuis Bronovo te parkeren. Bovendien profiteert u van een aantrekkelijk kortingstarief wanneer u reserveert via UIT-JE-AUTO Ontdek hieronder hoe dat werkt:

Parkeren bij Bronovo met korting via UIT-JE-AUTO

U vult de dag(en) in waarop u een parkeerplaats bij het Bronovo Ziekenhuis zoekt en het aantal parkeerplaatsen dat u wilt reserveren. U maakt een account aan en rondt de reservering af door te betalen. U ontvangt een reserveringscode waarmee u toegang krijgt tot uw parkeerplaats. Zo bent u vooraf verzekerd van een parkeerplaats tegen een gunstig tarief!

Reis van de parkeergarage naar uw bestemming

UIT-JE-AUTO biedt u ook de mogelijk om vervoer van uw parkeergarage naar uw eindbestemming in de buurt van het Bronovo Ziekenhuis te regelen. U kunt uw taxi, fiets of HTM-vervoersbewijs eenvoudig online reserveren. Daarmee is ook een prettige reis vanuit Bronovo naar uw eindbestemming gegarandeerd. Wel zo gemakkelijk!

Van parkeerplaats naar bestemming

Parkeer uw auto tegen aantrekkelijk tarief op onze parkings en reis comfortabel verder met fiets, openbaar vervoer of taxi.
Koop uw parkeertickets

Andere parkeerlocaties

Zo werkt UitjeAuto

UIT-JE AUTO werkt erg eenvoudig, in slechts enkele stappen reserveert u uw parkeerplaats.

Stap 1

Kies een parkeerlocatie

Stap 2

Kies OV, fiets of taxi

Stap 3

Direct boeken en betalen