Parkeer voordelig bij UitjeAuto en geniet volop van mooi Den Haag

Parkeren in Scheveningen

 Bij een dagje Scheveningen hoort ontspannen parkeren. Als bij mooi weer de stranden drukbezocht raken, wilt u verzekerd zijn van een goede plek om uw auto te parkeren in Scheveningen.

Parkeren in Scheveningen met korting via UIT-JE-AUTO

Wanneer u als bezoeker van Scheveningen een goede parkeerplaats wilt in de nabijheid van het strand en belangrijke bezienswaardigheden is UIT-JE-AUTO de oplossing. Bij UIT-JE-AUTO zijn diverse parkeergelegenheden in de omgeving van Scheveningen aangesloten waar u eenvoudig uw auto kunt parkeren. Wanneer u kiest voor parkeren in Scheveningen via UIT-JE-AUTO profiteert u bovendien van een aantrekkelijke korting!

Hoe werkt parkeren in Scheveningen via UIT-JE-AUTO?

U vult de dag(en) in waarop u een parkeerplaats nabij Scheveningen zoekt en het aantal parkeerplaatsen dat u wilt reserveren. U maakt een account aan en rondt de reservering af door te betalen. U ontvangt een reserveringscode waarmee u toegang krijgt tot uw parkeerplaats. Zo bent u vooraf verzekerd van een parkeerplaats tegen de laagste tarieven.

Reis van parkeergarage naar uw bestemming in Scheveningen

De UIT-JE-AUTO biedt u ook de mogelijk om vervoer van uw parkeergarage naar uw eindbestemming in Scheveningen te regelen. U kunt online een taxi, fiets of HTM-vervoersbewijs aanschaffen waarmee u uw reis kunt voortzetten. Daarmee is ook de reis van parkeergarage naar eindbestemming vlot en eenvoudig geregeld. Wel zo gemakkelijk.

Van parkeerplaats naar bestemming

Parkeer uw auto tegen aantrekkelijk tarief op onze parkings en reis comfortabel verder met fiets, openbaar vervoer of taxi.
Koop uw parkeertickets

Download onze app

Zo werkt UitjeAuto

UIT-JE AUTO werkt erg eenvoudig, in slechts enkele stappen reserveert u uw parkeerplaats.

Stap 1

Kies een parkeerlocatie

Stap 2

Kies OV, fiets of taxi

Stap 3

Direct boeken en betalen