Parkeer voordelig bij UitjeAuto en geniet volop van mooi Den Haag

Parkeren in Den Haag voor bezoekers

De combinatie van bezienswaardigheden, uitgebreide winkelmogelijkheden en natuurlijk het strand maakt Den Haag erg populair bij bezoekers. Wanneer u als bezoeker van Den Haag niet helemaal bekend bent met de stad kan het vinden van een geschikte parkeerplaats in sommige gevallen een behoorlijke opgave zijn.

Parkeren in Den Haag met korting via UIT-JE-AUTO

Bezoekers van Den Haag kunnen nu eenvoudig online een parkeerplaats reserveren via het boekingssysteem van UIT-JE-AUTO. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor bezoekers van de stad Den Haag die op zoek zijn naar een geschikte parkeerplaats tegen een aantrekkelijk tarief. Via UIT-JE-AUTO kun je reserveren bij World Forum, het Bronovo ziekenhuis en diverse andere belangrijke locaties in Den Haag en omgeving.

Zo reserveert u een parkeerplaats via UIT-JE-AUTO

U kiest een parkeerlocatie, vult de dag(en) in waarop u een parkeerplaats in Den Haag zoekt en het aantal parkeerplaatsen dat u wilt reserveren. U maakt een account aan en rondt de reservering af door te betalen. U ontvangt een reserveringscode waarmee u toegang krijgt tot uw parkeerplaats. Zo bent u vooraf verzekerd van een parkeerplaats tegen de laagste tarieven.

Reserveer ook uw fiets, taxi of HTM-vervoersbewijs

Het is ook mogelijk om direct online je fiets, taxi of HTM-vervoersbewijs te reserveren en betalen. Hiermee bent u ook verzekerd van een prettige reis van uw parkeerplaats naar uw eindbestemming in Den Haag.

Van parkeerplaats naar bestemming

Parkeer uw auto tegen aantrekkelijk tarief op onze parkings en reis comfortabel verder met fiets, openbaar vervoer of taxi.
Koop uw parkeertickets

Download onze app

Zo werkt UitjeAuto

UIT-JE AUTO werkt erg eenvoudig, in slechts enkele stappen reserveert u uw parkeerplaats.

Stap 1

Kies een parkeerlocatie

Stap 2

Kies OV, fiets of taxi

Stap 3

Direct boeken en betalen