Parkeer voordelig bij UitjeAuto en geniet volop van mooi Den Haag

Parkeren Den Haag

Parkeren in Den Haag is geen gemakkelijke opgave als u er niet woont en onbekend bent met alle goede parkeerplaatsen. Om die reden is UIT-JE AUTO ontwikkeld om u zorgeloos naar uw bestemming te leiden, zodat u zeker bent van een goede parkeerplek voor zo voordelig mogelijk tarief.

Eenvoudig parkeren in Den Haag via UIT-JE-AUTO

U maakt de keuze voor een parkeergarage, vult de dag(en) in waarop u een parkeerplaats zoekt en het aantal parkeerplaatsen dat u wilt reserveren. U maakt vervolgens een account aan en rondt de reservering af door te betalen. U ontvangt een reserveringscode waarmee u toegang krijgt tot uw parkeerplaats. Zo bent u vooraf verzekerd van een parkeerplaats tegen de laagste tarieven.

Reis van parkeergarage naar bestemming

Via de UIT-JE-AUTO app is het ook mogelijk om natransport te regelen. U hebt de mogelijkheid om online een taxi, fiets of HTM-vervoersbewijs te reserveren en betalen. Zo is niet alleen parkeren in Den Haag een prettige ervaring, maar ook de reis ernĂ¡!

Van parkeerplaats naar bestemming

Parkeer uw auto tegen aantrekkelijk tarief op onze parkings en reis comfortabel verder met fiets, openbaar vervoer of taxi.
Koop uw parkeertickets

Download onze app

Zo werkt UitjeAuto

UIT-JE AUTO werkt erg eenvoudig, in slechts enkele stappen reserveert u uw parkeerplaats.

Stap 1

Kies een parkeerlocatie

Stap 2

Kies OV, fiets of taxi

Stap 3

Direct boeken en betalen