Parkeer voordelig bij UitjeAuto en geniet volop van mooi Den Haag

P & R Den Haag

Via Parkeren and Ride (P&R) kunt u flexibel reizen door Den Haag zonder zelf door drukke delen van Den Haag te moeten rijden. U parkeert uw auto op een van de P&R locaties en reist de stad verder in met het openbaar vervoer. Zeker voor een drukke stad als Den Haag kan deze methode van reizen uitstekend voor u werken.

P R Den Haag; locaties

In Den Haag zijn er meerdere P&R locaties:

  • P&R World Forum
  • P&R Hoornwijck
  • P&R Bronovo Ziekenhuis

Voordelig alternatief: UIT-JE-AUTO

U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de diensten van UIT-JE-AUTO. Via UIT-JE-AUTO parkeer je voordelig op diverse centrale parkeergelegenheden in de stad Den Haag. U heeft het gemak van uw eigen auto om de hoek en kunt via het Openbaar Vervoer eenvoudig uw reis vervolgen naar uw eindbestemming. Bovendien profiteert u van een extra voordelig tarief!

Parkeren met korting via UIT-JE-AUTO

U kiest een parkeergarage, vult de dag(en) in waarop u een parkeerplaats zoekt en het aantal parkeerplaatsen dat u wilt reserveren. U maakt een account aan en rondt de reservering af door te betalen. U ontvangt een reserveringscode waarmee u toegang krijgt tot uw parkeerplaats. Zo bent u vooraf verzekerd van een parkeerplaats tegen de laagste tarieven.

Reis naar uw eindbestemming

Via UIT-JE-AUTO is het ook mogelijk om de reis van de parkeergarage naar uw eindbestemming te regelen. Reserveer via ons boekingssysteem direct een HTM-toegangskaart, fiets of taxi en reis zorgeloos af naar Den Haag.

Van parkeerplaats naar bestemming

Parkeer uw auto tegen aantrekkelijk tarief op onze parkings en reis comfortabel verder met fiets, openbaar vervoer of taxi.
Koop uw parkeertickets

Download onze app

Zo werkt UitjeAuto

UIT-JE AUTO werkt erg eenvoudig, in slechts enkele stappen reserveert u uw parkeerplaats.

Stap 1

Kies een parkeerlocatie

Stap 2

Kies OV, fiets of taxi

Stap 3

Direct boeken en betalen