P & R Den Haag

Via Parkeren and Ride (P&R) kunt u flexibel reizen door Den Haag zonder zelf door drukke delen van Den Haag te moeten rijden. U parkeert uw auto op een van de P&R locaties en reist de stad verder in met het openbaar vervoer. Zeker voor een drukke stad als Den Haag kan deze methode van reizen uitstekend voor u werken.

P R Den Haag; locaties

In Den Haag zijn er meerdere P&R locaties:

  • P&R World Forum
  • P&R Hoornwijck
  • P&R Bronovo Ziekenhuis

Voordelig alternatief: UIT-JE-AUTO

U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de diensten van UIT-JE-AUTO. Via UIT-JE-AUTO parkeer je voordelig op diverse centrale parkeergelegenheden in de stad Den Haag. U heeft het gemak van uw eigen auto om de hoek en kunt via het Openbaar Vervoer eenvoudig uw reis vervolgen naar uw eindbestemming. Bovendien profiteert u van een extra voordelig tarief!

Parkeren met korting via UIT-JE-AUTO

U kiest een parkeergarage, vult de dag(en) in waarop u een parkeerplaats zoekt en het aantal parkeerplaatsen dat u wilt reserveren. U maakt een account aan en rondt de reservering af door te betalen. U ontvangt een reserveringscode waarmee u toegang krijgt tot uw parkeerplaats. Zo bent u vooraf verzekerd van een parkeerplaats tegen de laagste tarieven.

Reis naar uw eindbestemming

Via UIT-JE-AUTO is het ook mogelijk om de reis van de parkeergarage naar uw eindbestemming te regelen. Reserveer via ons boekingssysteem direct een HTM-toegangskaart, fiets of taxi en reis zorgeloos af naar Den Haag.

Boek uw parkeerplaats