De app van UIT-JE AUTO

P&R op zondagen van 28 april tot 1 september 2013 plus op Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, Vlaggetjesdag, Veteranendag én het Vuurwerkfestival.

Voor de 4e keer organiseren we UIT-JE AUTO. Dit keer het hele seizoen. Je kunt in 2013 parkeren bij het ministerie van I&M (Plesmanweg), en op een aantal dagen ook bij Madurodam en WorldForum.

Dit jaar voegen we "reserveren" aan toe aan de dienstverlening. Vanaf 6 mei kun je parkeerplaatsen reserveren, vanaf 20 mei kun je ook aansluitend vervoer reserveren. Voordien kun je parkeren bij het ministerie I&M, raadpleeg de app voor details en voor nieuws.

Download UIT-JE AUTO App!

Download nu de UIT-JE AUTO App voor Android en iPhone. Met deze applicatie beschik je over alle informatie over locaties, tijden en prijzen. Er is een interactieve kaart met de P&R-plaatsen en routes voor het festival. En: we houden je via de app op de hoogte over waar nog parkeergelegenheid voor je beschikbaar is. Handig: je ziet via de app de actuele verkeersituatie in Den Haag. En vergeet niet om je Twitter en/of Facebook account te koppelen met de applicatie om je vrienden op de hoogte te houden!

 

Vuurwerk 2013 App Vuurwerk 2013 App
Download the UIT-JE AUTO App for Android Download the UIT-JE AUTO App for Android