Parkeer voordelig bij UitjeAuto en geniet volop van mooi Den Haag

Goedkoop parkeren in Den Haag via UitjeAuto

In Den Haag moet u op veel plekken betalen voor uw parkeerplaats. Wilt u goedkoop parkeren in Den Haag? Maak dan kennis met UIT-JE-AUTO. Via ons reserveringssysteem is het mogelijk om uw parkeerplaats online te boeken en goedkoop te parkeren in diverse delen van Den Haag. Denk hierbij aan locaties als het Bronovo ziekenhuis en het World Forum.

Goedkoop parkeren Den Haag via UIT-JE-AUTO

Een dagje parkeren in Den Haag hoeft niet duur te zijn. U kunt parkeren in Den Haag tegen een concurrerend tarief via UIT-JE-AUTO. Door vooraf online te reserveren via UIT-JE-AUTO bent u verzekerd van een zorgeloze reis naar uw bestemming in Den Haag. Hoe werkt dat?

U kiest een parkeergarage, vult de dag(en) in waarop u een parkeerplaats zoekt en het aantal parkeerplaatsen dat u wilt reserveren. U maakt vervolgens een account aan en rondt de reservering af door te betalen. U ontvangt een reserveringscode waarmee u toegang krijgt tot uw parkeerplaats. Zo bent u vooraf verzekerd van een parkeerplaats tegen de laagste tarieven.

Van parkeergarage naar eindbestemming

Met de app van UIT-JE-AUTO kunt u als bezoeker ook online een parkeerplaats, taxi, fiets en HTM-vervoersbewijs reserveren en betalen. U reist in uw eigen auto naar de parkeergarage van uw keuze. Van daaruit kunt u, indien nodig, uw reis vervolgen via taxi, fiets of via HTM.

Van parkeerplaats naar bestemming

Parkeer uw auto tegen aantrekkelijk tarief op onze parkings en reis comfortabel verder met fiets, openbaar vervoer of taxi.
Koop uw parkeertickets

Download onze app

Zo werkt UitjeAuto

UIT-JE AUTO werkt erg eenvoudig, in slechts enkele stappen reserveert u uw parkeerplaats.

Stap 1

Kies een parkeerlocatie

Stap 2

Kies OV, fiets of taxi

Stap 3

Direct boeken en betalen