Parkeer voordelig bij UitjeAuto en geniet volop van mooi Den Haag

De app van UIT-JE AUTO

P&R op zondagen van 28 april tot 1 september 2013 plus op Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, Vlaggetjesdag, Veteranendag én het Vuurwerkfestival.

Voor de 4e keer organiseren we UIT-JE AUTO. Dit keer het hele seizoen. Je kunt in 2013 parkeren bij het ministerie van I&M (Plesmanweg), en op een aantal dagen ook bij Madurodam en WorldForum.

Dit jaar voegen we “reserveren” aan toe aan de dienstverlening. Vanaf 6 mei kun je parkeerplaatsen reserveren, vanaf 20 mei kun je ook aansluitend vervoer reserveren. Voordien kun je parkeren bij het ministerie I&M, raadpleeg de app voor details en voor nieuws.

Download UIT-JE AUTO App!

Download nu de UIT-JE AUTO App voor Android en iPhone. Met deze applicatie beschik je over alle informatie over locaties, tijden en prijzen. Er is een interactieve kaart met de P&R-plaatsen en routes voor het festival. En: we houden je via de app op de hoogte over waar nog parkeergelegenheid voor je beschikbaar is. Handig: je ziet via de app de actuele verkeersituatie in Den Haag. En vergeet niet om je Twitter en/of Facebook account te koppelen met de applicatie om je vrienden op de hoogte te houden!

Van parkeerplaats naar bestemming

Parkeer uw auto tegen aantrekkelijk tarief op onze parkings en reis comfortabel verder met fiets, openbaar vervoer of taxi.
Koop uw parkeertickets

Download onze app

Zo werkt UitjeAuto

UIT-JE AUTO werkt erg eenvoudig, in slechts enkele stappen reserveert u uw parkeerplaats.

Stap 1

Kies een parkeerlocatie

Stap 2

Kies OV, fiets of taxi

Stap 3

Direct boeken en betalen